ХИТ НА НЕДЕЛАТА

Фрајле - Воли Ме Годинама

FOLLOW US

ХИТ НА ДЕНОТ

Кики Рахимовски - Све Док Имаш Љубав

ВЕСТИ

  МАК ТОП 5


  Гуру Харе и Дани Димитровска - Некаде

  Дупер - Пробај да ми бидеш

  Горан Папаз и Даз Флоу - Знам

  Мето Ди Флеш - Да не е млако

  Гуру Харе и Аки Рахимовски - Мајко

  ЕКИПА 

  ДЕЈАН ЈАНКОСКИ
  ИРЕНА МРЧЕСКА
  ДИМИТАР ГОЛАБОСКИ
  ВАСКО ГОЛАБОСКИ

  ПРОГРАМА

  ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТОК
  • 08:00.......Поп - Фолк музика
  • 09:00................Утро на 102ка
  • 11:00.............Забавна музика
  • 20:00.............Забавна музика
  • 22:00.........Поп - Фолк музика
  • 24:00.............Ноќна програма
  САБОТА - НЕДЕЛА
  • 08:00.........Поп - Фолк музика
  • 11:00.......................МАК ТОП 5
  • 12:00...............Забавна музика
  • 20:00..............Забавна музика
  • 22:00..........Поп - Фолк музика
  • 24:00..............Ноќна програма